Paraplu's

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
13 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Een paraplu met uw eigen naam of logo is een mooie toevoeging voor uw bedrijf. Bij Promotieartikelen.nl/.be hebben we daarom een zorgvuldig samengestelde selectie plu’s die gegarandeerd op voorraad zijn en uiteraard volledig naar uw smaak zijn te personaliseren. Daarbij kunt u kiezen uit een budget-, basis- en luxe model evenals een variant.

Wanneer u snel en eenvoudig een paraplu nodig hebt, bent u bij Promotieartikelen.nl/.be aan het juiste adres. U kunt allereerst kiezen tussen een opvouwbare paraplu, automatische paraplu en een golfparaplu, waarbij de eerste natuurlijk de kleinste diameter heeft. Daarna heeft u nog de keus tussen onze budget-, basis- en luxe modellen, evenals een variant daarop. Deze verschillen in prijs en uitvoering zodat er voor iedereen een paraplu tussen zit.

Paraplu’s bedrukken

Of u nu uw relaties, klanten of medewerkers met een mooie paraplu wilt verrassen, met onze service kunnen we elk ontwerp op uw paraplu bedrukken. En of u nu uw (bedrijfs)naam, logo of een persoonlijke boodschap wilt, alles is mogelijk. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en patronen op uw plu. Een mooi relatiegeschenk dat ook nog eens goed van pas komt!

Bedrukte paraplu’s bestellen bij Promotieartikelen.nl/.be

Bent u op zoek naar paraplu’s die u met uw eigen ontwerp kunt bedrukken? Dan bent u bij Promotieartikelen.nl/.be aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit verschillende groottes en uitvoeringen die gegarandeerd voorradig zijn. Wij denken graag met u mee, dus neem voor meer informatie of een snelle kostenopgave contact met ons op!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief