Over Promotieartikelen.nl

Promotieartikelen.nl is specialist in bedrukte en onbedrukte promotieartikelen voor de zakelijke markt. Ons assortiment biedt u een ruime keuze aan promotieartikelen: van tassen, pennen, sleutelhangers en paraplu's tot powerbanks, zweetbandjes en USB memory sticks. 

Onze promotieartikelen zijn ideaal voor op beurzen of bijvoorbeeld als relatiegeschenk bij speciale gelegenheden. Ook als kerstcadeau voor uw medewerkers is een mooi artikel van goede kwaliteit een schot in de roos.

Maak de promotieartikelen nog persoonlijker door ze te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wij denken graag met u mee om het ideale promotieartikel te vinden voor uw bedrijf. Zit uw product/model er niet tussen? Dan kunnen wij voor u een ander product/model zoeken of een artikel geheel op maat laten maken.

Bij Promotieartikelen.nl kunt u veilig en gemakkelijk bestellen. Voor meer informatie, bekijk de meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag, dan kunt u uiteraard ook via het contactformulier, telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Contactgegevens

NEDERLAND : H.A. de Kort's trading b.v.

Kantoor- en postadres (geen showroom, geen afhaalmogelijkheid)
Kalmthoutsebaan 16 a
NL-4884 MH Wernhout

Info@tassen.nl - info@promotieartikelen.nl

Tel: +31-165 52 86 75

Magazijn

Professor Asserweg  24

5144NC  WAALWIJK

BELGIE : ARE TRADING BELGIUM b.v.

Kantoor- en postadres (geen showroom, geen afhaalmogelijkheid)
Kapelsesteenweg 292
BE-2930  BRASSCHAAT

Info@zakken.be - info@promotieartikelen.be

Tel: +32-3 375 18 27

 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief