Zonnebrillen

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
9 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Een zonnebril is een onmisbare accessoire. Het beschermt uw ogen tegen de zon en het verbetert uw zicht. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel? Kies dan voor een zonnebril van Promotieartikelen.nl/.be! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende zonnebrillen. Lees meer en ontdek de mogelijkheden! 

Hoeveel zonnebrillen heeft u in uw bezit? Ongetwijfeld heeft u er meer dan één, bijvoorbeeld in uw handtas, in uw sporttas, in uw koffer en in de auto. Daar komt ook nog eens bij dat u ieder jaar wel één of meerdere zonnebrillen verliest, breekt of kwijtraakt. Kortom: u kunt nooit genoeg zonnebrillen hebben! Wanneer u een relatiegeschenk, premium of promotieartikel wilt ontwikkelen voor uw klanten, leveranciers, medewerkers of bezoekers, dan is een zonnebril een zeer goede optie! Zonnebrillen worden namelijk veelvuldig gedragen en hiermee maakt de drager direct reclame voor uw bedrijf. De zonnebril kunt u namelijk voorzien van uw bedrijfslogo of huisstijlkleuren!
 

Ruim assortiment met zonnebrillen

Bent u op zoek naar een aanbieder van zonnebrillen, maak dan kennis met Promotieartikelen.nl/.bel! Wij hebben een zeer ruim assortiment met uiteenlopende zonnebrillen. Wat denkt u van zonnebrillen met een way farer-model of een bril met een aviator-montuur (ook wel de pilotenbril genoemd)? Wij hebben een aantal mooie monturen beschikbaar. Deze monturen zijn verkrijgbaar in de meest diverse keuren en kleurstellingen. Zo is het mogelijk om de pootjes van de bril een andere kleur te geven dan het montuur om de glazen. En over de glazen gesproken: u kunt kiezen voor zwarte glazen, bruine glazen en gekleurde spiegelglazen met een olie-effect. De zonnebrillen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uv-bestendige sterktes – beter bekend als de uv-index. Zo zijn onze brillen niet alleen prachtig om te zien, maar ze zijn ook nog eens goed voor de gezondheid van uw ogen! 
 

Bestel uw zonnebrillen bij Promotieartikelen.nl/.be

Wilt u een groot aantal zonnebrillen bestellen, zodat u deze weg kunt geven aan klanten, leveranciers, zakelijke relaties of medewerkers? Of wilt u de zonnebrillen weggeven tijdens een beurs, evenement of open dag? Kies voor de zonnebrillen van Promotieartikelen.nl/.be! Selecteer op onze website de bril van uw keuze en vraag vrijblijvend een offerte op. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u hierbij ook meer vertellen over de bedrukkingsmogelijkheden. Waar wacht u op? Neem vandaag nog contact met ons op!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief