Thermobekers

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
5 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel dat u kunt weggeven aan uw klanten, relaties, beursbezoekers of medewerkers? Kies voor een praktisch geschenk. Kies voor een thermobeker! In het assortiment van Promotieartikelen.nl/.be vindt u een mooi aanbod geïsoleerde thermobekers. Lees er hier meer over.

Een thermofles of thermobeker is een zeer praktisch geschenk. Zo kan de ontvanger de thermobeker met zich meenemen, bijvoorbeeld in de trein, in de auto, naar het werk of naar een vergadering. In de thermobeker kunnen warme dranken worden vervoerd, zoals koffie, thee, warme chocolademelk, soep of kokend water. Doordat de thermobeker is gemaakt van een dubbelwandige, isolerende constructie, worden de dranken lange tijd op temperatuur gehouden en koelen ze niet af. Het is ook mogelijk om de thermobeker te vullen met een koude drank, bijvoorbeeld voor een dagje naar het strand, de dierentuin of het park. Dankzij het materiaalgebruik van de beker, blijven vloeistoffen ook onder warme weersinvloeden koud. 
 

Zakelijke leverancier van thermobekers

Bent u op zoek naar een thermobeker, omdat u deze wilt weggeven als relatiegeschenk? Dan bent u bij Promotieartikelen.nl/.be aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen, waaronder geïsoleerde thermobekers. De bekers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Zo beschikken wij over thermobekers met een oortje, maar ook over bekers die de look & feel van een koffiebeker hebben (inclusief schroefdeksel met drinkgaatje). De bekers zijn gemaakt van onder andere RVS, siliconen, AS-kunststof, ABS-kunststof, PP-kunststof of het duurzame materiaal tarwestrovezel. Veel van onze thermobekers zijn BPA-vrij.
 

Laat uw thermobekers bedrukken

Is uw enthousiasme aangewakkerd en wilt u bij Promotieartikelen.nl/.be thermobekers bestellen? Wij bieden u niet alleen een mooi assortiment, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw thermobekers te bedrukken! Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, slogan of andere boodschap. Dit biedt u tal van (gratis) reclamemogelijkheden, want de ontvanger van de thermobeker zal de bedrukte beker overal mee naar toe nemen! Wilt u meer informatie over onze thermobekers of de bedrukkingsmogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe. 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief