T-shirts

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
11 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Wilt u een promotieartikel ontwikkelen waarmee u uw bedrijf in de kijker speelt? Kies een promoartikel dat veelvuldig gebruikt wordt. Kies voor een t-shirt! In het assortiment van Promotieartikelen.nl/.be vindt u een verscheidenheid aan promotionele t-shirts en shirts. Deze kunt u voorzien van uw eigen opdruk of borduring. 

Bent u eigenaar van een sportschool, werkt u bij een voetbalvereniging of bent u werkzaam op een middelbare school? Dan is de kans groot dat u in grote oplage t-shirts, shirts of polo’s wilt bestellen en bedrukken. Deze shirts kunt u weggeven tijdens een speciale ledenactie van uw sportschool, tijdens een trainingskamp van de voetbal of tijdens een sportdag van uw middelbare school. Uiteraard kunt u ook op andere momenten een groot aantal t-shirts nodig hebben, bijvoorbeeld wanneer u een nieuw eetcafé hebt geopend en uw personeel wilt aankleden in dezelfde t-shirt. Of wanneer u uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen tijdens een groot evenement, zoals Koningsdag, Nijmeegse Vierdaagse, TT Assen, Marathon Rotterdam of ander event. Hier kunt u uw t-shirts gratis uitdelen aan bezoekers. 
 

Zeer ruim assortiment t-shirts

Maak kennis met Promotieartikelen.nl/.be! Wij hebben een zeer ruim assortiment met de meest uiteenlopende shirts voor dames, heren en uniseks. Zo beschikken wij over shirts met een ronde hals en een V-hals, shirts met een slim fit en een regular fit, shirts met een zogenaamde cool fit (ideaal als sportshirt) en shirts gemaakt van het biologische materiaal ringgesponnen katoen. De shirts zijn verkrijgbaar in een zeer ruime maatboog, namelijk van maat XXS tot en met 3XL. En helemaal prettig: de shirts zijn verkrijgbaar in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Zo vindt u altijd een shirt dat past bij uw toepassing! 
 

Laat uw t-shirts bedrukken

Bent u enthousiast geworden over de t-shirts van Promotieartikelen.nl/.be en wilt u deze in een grote batch aanschaffen? Aarzel niet en vraag direct een vrijblijvende offerte op! Dit kunt u via onze website doen, maar u kunt uiteraard ook contact opnemen. Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en vertellen u indien gewenst ook meer over de bedrukkings- en borduringsmogelijkheden. Door de shirts te bedrukken of te borduren, kunt u ze voorzien van uw bedrijfslogo, uw slogan of uw persoonlijke boodschap. Wij vertellen u er meer over.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief