Mondkapjes

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
11 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Juist nu is persoonlijke hygiëne belangrijk. Als je reist met het OV wordt het dragen van een gezichtsmasker verplicht. Ook bij contactberoepen wordt het dragen van mondkapjes aangeraden. Zo kunt u mensen om u heen beschermen als u de mondkapjes op correcte wijze gebruikt. Ook op Promotieartikel.nl/.be kunt u mondkapjes kopen, bijvoorbeeld wegwerpmondkapjes, gezichtsmaskers van katoen of mondmaskers met elastiek. 

Mondkapje kopen?

Op Promotieartikelen.nl/.be vindt u mondmaskers voor preventieve hygiëne. Deze mondkapjes of gezichtsmaskers zijn niet voor medisch gebruik. U kunt kiezen voor een wegwerpmondkapje voor éénmalig gebruik of een niet-medisch gezichtsmasker van textiel voor hergebruik. Alleen als aanvulling op andere hygiëne maatregelen. Mondkapjes op Promotieartikelen.nl/.be kunnen al bij kleine afnames worden besteld!

Mondkapjes van katoen

De collectie biedt diverse modellen mondkapjes in verschillende lagen katoen, 1-laags, 2-laags of 3-laags. Deze mondmaskers hebben geen filter, maar er zijn ook kapjes met een vakje voor een filter. Dit geeft nog meer bescherming! Vanaf kleine afname van 100 stuks mogelijk. Ook met opdruk van een eigen logo en/of tekst via transferprint. 

Custom made bedrukte mondkapjes

Het is ook mogelijk om een custom made mondkapje te laten maken met een eigen print. Voorzijde van gezichtsmasker kan dan geheel all over bedrukt worden met een eigen ontwerp en/of logo. Dit zijn mondkapjes met elastiek. 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief