Klantenservice

Onderstaand vind u informatie over onze levertijden, prijzen en betalingen.

Levertijden: 

Onbedrukte promotieartikelen

Voor onbedrukte artikelen, indien voorradig, geldt een levertijd van ca. 2-3 werkdagen na orderbevestiging en ontvangst vooruitbetaling. Kortere levertijden zijn onder voorbehoud en tegen meerprijs mogelijk, uitsluitend na overleg met www.promotieartikelen.nl.
 

Bedrukte promotieartikelen

Voor bedrukte artikelen, indien voorradig, geldt na goedkeuring van de digitale drukproef en ontvangst vooruitbetaling een levertijd van ca. 12-15 werkdagen. Kortere levertijden zijn onder voorbehoud en tegen meerprijs mogelijk, uitsluitend na overleg met www.promotieartikelen.nl.
 

Custom made promotieartikelen

Voor custom made tassen geldt een levertijd van ca. 3-4 maanden na opdracht. Kortere levertijden zijn onder voorbehoud en tegen meerprijs mogelijk, uitsluitend na overleg met www.promotieartikelen.nl.
 

Prijzen

Al onze prijzen zijn in Euro's excl. BTW en gelden tot nader order. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Promotieartikelen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website www.promotieartikelen.nl.
 

Betalingen

U kunt op 2 manieren betalen:

Direct online
Veilig via iDEAL en Creditcard (Visa/Mastercard)

Vooruitbetaling
U betaalt na ontvangst van onze digitale factuur. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op rekening: 52.50.47.301 t.n.v. H.A. de Kort's trading B.V. te Roosendaal

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief