Kinderen

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
6 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Promotieartikelen voor kinderen bedrukken

Voor een sportdag of een open dag op school kiest u een promotieartikel uit deze rubriek. Kinderen maakt u hier zeker blij mee. Voor sportieve activiteiten zijn de t-shirts populair en ook de koordrugtasjes zijn hiervoor interessant, kinderen kunnen deze gebruiken als gymtasje. Promotieartikelen.nl/.be heeft ook een promotieartikel voor uw vereniging! Er zijn naast de t-shirts en tassen ook nog leuke, vrolijke zonnebrillen, caps en zonnehoedjes, uiteraard is alles inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Tas voor moederdag

Tip: katoenen tassen voor moederdag! Het is namelijk ook leuk voor kinderen om met de tassen te knutselen, bijvoorbeeld voor moederdag. Of de tas zelf te versieren tijdens club of scouting. Kinderen vinden het leuk om hun eigen tas te pimpen en te voorzien van hun eigen naam! Ook een leuk idee voor een kinderfeestje! Kleine aantallen onbedrukte katoenen tassen zijn mogelijk. 

Bedrukte promotieartikelen

Uw logo/tekst kan natuurlijk ook op deze promotieartikelen voor kinderen bedrukt worden! Grote aantallen zijn niet nodig, kleine oplage is mogelijk! Bestel via de webshop op Promotieartikelen.nl/.be!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief