Hygiëneproducten

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
22 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Bij Promotieartikelen.nl/.be heeft u voor een hygiënische leefomgeving keuze uit een aantal hygiëneproducten. Handgel, enkele hygiëne promotieartikelen zoals de hygiënesleutel én natuurlijk mondkapjes. 

Voor een goede gezondheid moeten we onze persoonlijke hygiëne goed in de gaten houden. Promotieartikelen.nl/.be biedt u een aantal hygiëneproducten, onbedrukt of bedrukt met uw eigen logo en/of tekst. 

Schone handen

Vooral het schoonhouden van onze handen is belangrijk. Handgel kan hierbij helpen. De flesjes met handreinigingsgel kunnen voorzien worden van een bedrukking. Met de hygiënesleutel bent u in staat om zonder handen deuren te openen of knoppen in te drukken. Een uitkomst bij uw alledaagse bezigheden. Het is gelijk een sleutelhanger, dus makkelijk om bij u te houden. Om hand op hand verspreiding te voorkomen, kunt u schrijven met een pen van antibacterieel materiaal. Met een eigen print op de houder is het gelijk een opvallend promotieartikel. Dus bestel bij Promotieartikelen.nl/.be uw bedrukte balpennen en bedrukte sleutelhangers of andere bedrukte promotieartikelen! 

Mondkapjes / gezichtsmaskers

Bij de hygiëneproducten horen vandaag de dag ook onbedrukte of bedrukte gezichtsmaskers en wegwerpmondkapjes. Mondkapjes met elastiek voor draagcomfort. Een all over bedrukte gezichtsmasker of mondmasker valt extra op. Beschermt de mensen om u heen! 

1,5 meter afstand

Let op dat u 1,5 meter afstand houdt! Op uw promotieartikel kunt u dit bedrukken zodat het voor iedereen nog eens extra opvalt. In de rubriek met hygiëneproducten vindt u daarom ook een bedrukte papieren tas waarop standaard al een opvallende tekst staat. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden naar eigen inzicht met andere promotieartikelen, zoals met bedrukte katoenen tassen

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief