Duurzaam

20 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Momenteel wordt er graag gekozen voor een duurzaam promotieartikel. Naast de standaard reclame voor uw bedrijf geeft u hiermee nog een extra boodschap. Wees vriendelijk voor het milieu!

Onze rubriek met duurzame promotieartikelen biedt een sellectie van artikelen gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Tassen van (recycled) katoen, jute of RPET, paraplu's van gerecycled PET en er zijn ook t-shirts in biologisch katoen. Ook met andere promotieartikelen gemaakt van bijvoorbeeld tarwestro kiest u voor een groen relatiegeschenk. 

Bedrukte promotieartikelen van tarwestro

Tarwestro geeft het promotieartikel een natuurlijke uitstraling. De tarwestrovezels worden verwerkt in het plastic waardoor er minder plastic gebruikt hoeft te worden. Op promotieartikelen.nl/be kunt u kiezen uit diverse artikelen gemaakt van ABS plastic verwerkt met tarwestro: zonnebrillen, pennen, bekers en mokken, dit alles in leuke kleurtjes. En, de artikelen zijn uiteraard te voorzien van uw eigen bedrukking. 

Duurzame bedrukte promotieartikelen

Op Promotieartikelen.nl/be bestelt u duurzame bedrukte tassen, bedrukte t-shirts, bedrukte paraplu's, bedrukte pennen, bedrukte mokken! 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief