Drinkflessen

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
10 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Wilt u een promotieartikel ontwikkelen, zodat u uw klanten, beursbezoekers, leveranciers, zakelijke relaties of medewerkers een geschenk kunt geven? Maak uw keuze voor de drinkflessen van Promotieartikelen.nl/.be! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende drinkflessen, bidons, infusers en thermoflessen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden! 

U wilt uw bedrijf in de kijker spelen met een relatiegeschenk, maar met welk relatiegeschenk valt u op? Ons advies: een relatiegeschenk dat praktisch is en daardoor veelvuldig gebruikt gaat worden door de ontvanger! Bent u op zoek naar een praktisch en prachtig promotieartikel, ga dan voor een drinkfles! Een drinkfles komt altijd van pas. Zo kan de ontvanger de drinkfles mee naar kantoor nemen, maar hij kan ook mee naar school, naar de sportschool, naar de tennisbaan of op vakantie! Met een drinkfles, bidon, infuser of thermosfles is drinken altijd binnen handbereik. 
 

Ruim assortiment drinkflessen, bidons, infusers en thermoflessen

Maak kennis met de drinkflessen van Promotieartikelen.nl/.be! Wij hebben een ruim assortiment met drinkflessen, bidons, infusers en thermoflessen. Van easy squeezy bidons die gemakkelijk te doseren zijn, tot drinkflessen met een stevige schroefdop. We hebben zelfs drinkflessen met een sportieve karabijnhaak aan de dop, zodat de drinkfles aan een tas of broek bevestigd kan worden. Ons assortiment bestaat bovendien uit infusers: dit zijn doorzichtige drinkflessen met een speciaal filter voor een stuk fruit of muntblaadje, zodat het water in de fles een smaakje krijgt. Deze drinkflessen zijn zeer populair. Tot slot hebben we vacuüm geïsoleerde drinkflessen die drankjes tot maximaal 12 uur warm houden en koud tot maximaal 48 uur. 
 

Laat uw drinkflessen bedrukken 

De drinkflessen in het assortiment van Promotieartikelen.nl/.be zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, formaten en uitvoeringen. Wilt u de fles personaliseren, dan is dit ook mogelijk! Wij bieden diverse bedrukkingsmogelijkheden aan, zodat u de drinkflessen kunt voorzien van een persoonlijk tintje. Wilt u de fles bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfsnaam, logo, slogan of persoonlijke kreet? Dit is allemaal mogelijk! Geef uw wensen aan ons door, en wij geven u een kostenindicatie op maat. Hierin nemen we ook de bedrukkingsmogelijkheden mee, zodat u weet wat uw bestelling drinkflessen gaat kosten. Wilt u liever persoonlijk contact over uw bestelling, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor meer informatie! 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief