Caps

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
11 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

U wilt een relatiegeschenk of giveaway ontwikkelen voor uw klanten, zakelijke relaties en medewerkers. Maar welk geschenk kiest u? Kies voor een populair en praktisch geschenk, zoals een pet of cap! Bij Promotieartikelen.nl/.be vindt u een mooi aanbod modieuze caps tegen een aantrekkelijke prijs. Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden.

Bezoekt u een evenement, festival of sportevent, dan ziet u veel bezoekers rondlopen met een petje. Een pet of cap beschermt tegen de warmte van de zon en houdt bovendien fel zonlicht tegen. Caps worden niet alleen gedragen tijdens festivals, maar ook tijdens het sporten, tijdens een stranddag of tijdens een stedentrip in binnen- of buitenland. Een pet wordt met name ’s zomers gedragen, maar petten zijn ook zeer geschikt voor de winter. In de winter kan een pet warmte bieden en beschermen tegen de kou, wind, sneeuw en regen. Kortom: caps en petten worden veelvuldig gebruikt en een promotionele pet komt dan ook altijd van pas! 
 

Promotionele caps en petten van Promotieartikelen.nl/.be

In het assortiment van Promotieartikelen.nl/.be vindt u een groot aantal caps. We hebben niet alleen reguliere caps (5 panel) in een effen kleur, maar ook truckerscaps met een achterkant van gaas. Bovendien vind je in ons assortiment ook baseballcaps met een rechte klep, zonnekleppen en zelfs zonnehoeden. Deze caps, petten en hoeden zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. De caps zijn voorzien van geborduurde oogjes voor ventilatie en de cap kan eenvoudig op de juiste hoofdmaat worden gezet met een verstelbare klittenbandsluiting, buckle-sluiting of kunststof sluiting. De caps in ons assortiment zijn veelal gemaakt van katoen, maar er zijn ook caps gemaakt van polyester, schuim (voorzijde in truckerscap) en plastic (gaas in truckerscap).
 

Caps en petten bedrukken of borduren

Wilt u reguliere caps, truckerscaps, baseballcaps, zonnekleppen of zonnehoeden bestellen en weggeven aan klanten, relaties, medewerkers, beursbezoekers, festivalbezoekers of bezoekers van uw sportevenement? Maak uw keuze voor de caps en petten van Promotieartikelen.nl/.be! Naast ons ruime assortiment kunt u bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van caps. Wilt u de caps bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfsnaam, logo, slogan of persoonlijke kreet? Dit is allemaal mogelijk! Geef uw wensen aan ons door en wij geven u een kostenindicatie op maat. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief